Zondag 11 juli: Vlaanderen boven bij Radio 2 én in de Radio 2-app!

donderdag 8 juli 2021 - 12:00
Op 11 juli viert Vlaanderen feest, en Radio 2 viert mee. Op gepaste wijze, met respect voor de coronamaatregelen, maar sfeervol en gezellig.
planning

Naar goede gewoonte hebben we een eigen Vlaanderen Feest-lied gemaakt. Deze keer is dat ‘Sterker dan ooit’, gezongen door Willy Sommers. Het lied gaat niet alleen over Vlaanderen, maar ook over de situatie waarin we ons nu bevinden. Willy Sommers: “We zijn sterker dan ooit. We hebben heel wat meegemaakt de laatste tijd tijdens de coronaperiode. Het lied gaat over het gevoel  van vrijheid dat we stilaan weer krijgen. Dus Vlaanderen feest: we staan sterker dan ooit, we geven niet op en blijven doorgaan.”

Bene Bene 100

Caren Meynen en Iris Van Hoof presenteren tussen 13 en 20 uur de Radio 2 Bene Bene 100 : de lijst met de 100 beste nummers van eigen bodem. Die is zowel op de radio te beluisteren als in de Radio 2- app te bekijken.

Muziek, muziek en nog eens muziek!

De Radio 2-app brengt nog meer Vlaamse muziek. Tussen 13 en 15 uur gaat Marc Pinte live met Vlaamse producties en miniconcerten van Willy Sommers en Metejoor.  

Van 15 tot 17 uur is er een liveprogramma met Christel Van Dyck naar aanleiding van de 70ste verjaardag van Johan Verminnen dit jaar: met gesprekken en live muziek van onder meer Johan Verminnen, Jo Lemaire, Grace Khuabi (winnares van The Voice 2021) en Raymond van het Groenewoud.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!