Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

consument

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

digitale radio2-streams

In de kijker

Artikel

Hugo openhartig over Nicoles dementie: "Ik vind het zo erg als ik mijn geduld verlies. Ze kan er niet aan doen"
Voor Werelddag Dementie gaan Ann Reymen en Daan Masset langs bij Nicole en Hugo. Begin dit jaar raakte bekend dat Nicole aan alzheimer lijdt. Graag praten ze er niet over, maar exclusief voor 'Radio2 Ann&Daan' maken ze een uitzondering. Het werd een openhartig, eerlijk én gevoelig gesprek. "Ze leeft nog hé, wij doen nog alles wat we graag doen", klinkt het strijdvaardig. "Wij gaan er nog iets schoons van maken."

20 september 2022

Bestel nu tickets voor Radio2 The Rat Pack in Concert op 22 december

Op donderdag 22 december presenteert Vanessa Vanhove 'The Rat Pack in Concert' in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Een avond om nooit te vergeten met de mooiste stemmen van bij ons!

Alle info

Artikel

Kies jouw Ultieme 3 van Britney Spears
Ze was amper 18 toen haar debuut '... Baby One More Time' de wereld veroverde. Een jaar later werd 'Oops I Did it Again' een nog groter succes, met 1,3 miljoen verkochte platen in amper 1 week tijd. Sinds haar debuut een goeie 20 jaar geleden, heeft Britney Spears heel wat muzikale en (vooral) andere watertjes doorzwommen en heeft ze meer dan eens de voorpagina's van kranten en tijdschriften wereldwijd gesierd.

23 september 2022

Artikel

Wanneer je oude dag onbetaalbaar wordt: “Ik heb mijn moeder in huis genomen, ze kwam niet meer rond met haar pensioen"
Bij acht op de tien gepensioneerde Belgen is het bedrag op de rusthuisfactuur elke maand hoger dan het wettelijke pensioen dat ze krijgen. Maar ook wie op z'n oude dag thuis woont, heeft het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Diane en Annick, twee luisteraars van De Inspecteur op Radio2, geven een inkijk in de moeilijke financiële situatie van hun ouders.

22 september 2022

Artikel

Win een duoticket voor de indrukwekkende docu 'Onze Natuur, De Film'
'Onze Natuur, De Film' is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren en planten die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten, verteld door Matteo Simoni. Dit is het verhaal van de overwinnaars, de opportunisten, de uitvreters, de vechters, de slimmeriken, de bazen. Maar ook dat van de verliezers, de soorten die we over een paar jaar misschien niet meer tegenkomen... Survival of the fittest, in zijn meest wrede en fascinerende vorm, in een land waar op het eerste zicht geen ruimte lijkt te zijn voor die wilde natuur.

19 september 2022

Artikel

WinWin: hoe kies ik een elektrische fiets?
Elektrische fietsen zijn in. Ze verbruiken geen dure benzine, we kunnen er meer kilometers mee afleggen dan met een gewone fiets zonder profwielrenner te zijn en we kunnen zo ontsnappen aan de files. Maar welke e-bike koop je best? Sven Pichal en Katleen Craenhals zetten interessante tips op een rijtje in een nieuwe aflevering van de podcast WinWin.

21 september 2022

Dit wil je zeker horen

radio2 spits

Silke van De Volksjury over de kracht van true crime-podcasts: "Bende van Nijvel-mysterie oplossen is dé droom"

20 september 2022

Luister nu

De beste podcasts van Radio2

De grootste mysteries uit ons land, de strafste verhalen van wielervrouwen of de meest aangrijpende getuigenissen van Bekende Vlamingen? Radio2 heeft podcasts voor iedereen!

WinWin

Sven Pichal is al jaren de rots in de branding voor alle consumenten. Samen met de redactie van De Inspecteur zorgt hij voor het consumentennieuws op radio2 en VRT. Vanaf dit najaar maakt hij ook elke week de podcast WinWin waarin hij vragen van consumenten onderzoekt. Hij krijgt de hulp van Katleen Craenhals. Samen zoeken ze naar oplossingen én praktische tips waar je echt iets aan hebt.

Luister nu

Nieuws uit Regio Antwerpen

Meer nieuws

Net binnen

Dit wil je zeker lezen

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet