Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 zomerhit

consument

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

digitale radio2-streams

in de kijker

Artikel

Zin in een uniek etentje met Bart Kaëll en Luc Appermont? Het kan!
Bart Kaëll staat 40 jaar op de planken en dat vieren we met een driedubbel album '40 jaar hits'. Maar er is ook meer!

27 september 2023

De Eregalerij: 23 november in Kursaal Oostende - Boek je ticket!

Op donderdag 23 november worden Margriet Hermans en Steve Willaert opgenomen in de Radio2 Eregalerij. Dat zal gebeuren tijdens een indrukwekkende show in Kursaal Oostende en jij kan er bij zijn!!

Boek je ticket!

Artikel

Hoe is het met de Bomma en Albert van Familie? "We vragen regelmatig aan de schrijvers om er vaker in te zitten"
Annie Geeraerts (97) en Ray Verhaeghe (97), beter bekend als de Bomma en Albert uit 'Familie', vormen al jaren een vaste waarde op je televisiescherm. Bij 'Goeiemorgen Morgen!' werden ze officieel gehuldigd door Peter en Kim als oudste soapkoppel ter wereld. Kim Van Oncen bracht hen hoogstpersoonlijk met de taxi naar de studio en dat werd een hartverwarmende rit!

27 september 2023

Artikel

Van welke kazen mag je de korst opeten en van welke niet? "Soms moét je de korst opeten om het hele smaakpalet te proeven"
Nu de herfst in het land is, verschijnen er weer vaker kaasschotels op tafel. Daar horen geregeld ook vragen bij zoals "Is de korst van elke kaas eetbaar?" en "Zijn korsten soms ook ongezond?" Het consumententeam van Radio2 vraagt het aan Sophie Schockaert van kaaswinkel Schockaert in Mechelen. "Kort samengevat: van plastic blijf je af. Een dikke korst is eetbaar, maar niet altijd lekker. Heeft je kaas een natuurlijke korst? Dan is het zelfs zonde om ze niet op te eten."

28 september 2023

Artikel

Volg deze week de jurybezoeken van de Beste Buurt!
Samen met Radio2 gaat Goeiemorgen Morgen! op zoek naar de Beste Buurt. Een plek waar het plezant is om te wonen. Waar mensen elkaar helpen, inspireren en delen wat ze hebben. Deze week krijgen de vijf finalisten bezoek van enkele Bekende Juryleden, die hen stevig onder de loep zullen nemen.

22 september 2023

Artikel

Niet te missen: Bart Kaëll-week in Radio2 Benebene
Bart Kaëll viert zijn 40-jarige carrière met een driedubbel deluxe album: ’40 jaar hits!’. Kim Debrie viert mee in Radio2 Benebene en nodigt deze week vrienden van Bart uit die hem nauw aan het hart liggen.

25 september 2023

dit wil je zeker horen

goeiemorgen morgen!

Linde Merckpoel staat op De Warmste Week kerstmarkt: "Ik sta er met mijn eigen kraam zelfgemaakte ovenhapjes"

28 september 2023

luister nu

de beste podcasts van radio2

De grootste mysteries uit ons land, tips en tricks om slimmer om te gaan met je geld of de meest aangrijpende getuigenissen van Bekende Vlamingen? Radio2 heeft podcasts voor iedereen!

Alles goed?
Mysteries van Vlaanderen

Project Baby

Als zwanger worden niet lukt op de plezantste manier, wordt het een uitdagend project. Met straffe getuigenissen van onder meer tv-maker Tijs Vanneste, radiopresentatrice Karolien Debecker, fertiliteitsarts Maryam Shiri en het verhaal van Radio2-programmamaker Nele Ameloot. Tijdens elke stap in het proces maakte Nele geluidsopnames: in het ziekenhuis bij de gynaecoloog, bij het verwerken van tegenslagen en het hopen op goed nieuws. Meeslepende verhalen over potjes die gevuld en eicellen die geoogst moeten worden, hormooninspuitingen, embryo's in de diepvries, zwangerschapsverlies, de moed bijeen rapen, en veel goedbedoelde opmerkingen...

luister nu

nieuws uit regio Antwerpen

Meer nieuws

net binnen

dit wil je zeker lezen

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet