Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Home

Luister

Podcast

Beluister de podcasts van Radio2

Van 'Ik was erbij' tot 'Alles goed?': al onze podcasts zijn te vinden op VRT MAX!

beluister op vrt max

Dit moet je gehoord hebben

Als de muren konden praten
Waar voel jij je thuis? Het is een vraag waarop het antwoord een plaats, een mens, een ding maar ook een geur of een uitzicht kan zijn. Zoveel mensen, zoveel verschillende antwoorden. En zijn die BV’s thuis dezelfde als wij ze kennen? Of scheelt er een introverte huismus in die luidruchtige entertainer die wij kennen? Een handige harry in die erudiete prof? Een grapjurk in die ernstige kunstenaar? Anja komt het allemaal te weten in 'Als de muren konden praten'.

10 Afleveringen

Mens erger je niet
Je komt als consument vaak dingen tegen waarvan je denkt: moet dat nu echt? Mensen die de pijlen in de supermarkt niet volgen. Middenvakrijders. Paaseitjes die al met kerst in de winkel liggen… WinWin-host Xavier Taveirne gaat samen met Chaima Saysay en een wekelijkse gast de strijd aan met onze kleine ergernissen van het dagelijkse leven. Omdat een klein beetje ergeren gewéldig kan opluchten.

13 Afleveringen

Alles goed?
Evy Gruyaert gaat op zoek naar tips om het leven gezonder en gemakkelijker te maken. 'Alles goed?' Hoe vaak stellen we die vraag niet aan mensen die we tegenkomen? Vaak is niet alles goed, maar antwoorden we gewoon ‘ja, ja en met jou’ omdat het zo ‘hoort’. Maar wat als we nu gewoon eens zouden stoppen met die nonsense en gewoon zouden zeggen waar het op staat, wat ons wakker houdt en stress bezorgt? Evy Gruyaert geeft deze vraag wat meer body. Ze duikt in de jungle van het leven en haalt er één thema uit waar ze zich in verdiept. Dat doet ze niet alleen, maar samen met een expert ter zake, met jou én één van haar podcastvrienden.

45 Afleveringen

Peter Van de Veire & De Zandloper
Peter Van de Veire praat met Bekende Vlamingen terwijl De Zandloper genadeloos loopt. Zoals het leven. Ze kiezen één moment uit hun leven waarvoor ze de tijd mogen terugdraaien en eventueel andere keuzes maken. Of nét dezelfde omdat die de rest van hun leven heeft bepaald.

19 Afleveringen

nieuwe afleveringen

Alles goed?

Evy Gruyaert gaat samen met haar podcastvrienden op zoek naar tips om het leven gezonder en gemakkelijker te maken.

Beluister 'Alles goed?'

alle podcasts

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet