Gepubliceerd op dinsdag 2 februari 2021 - 14:40
Geschreven door

Deze pannenkoekentaart ziet er misschien ingewikkeld uit, maar is eigenlijk poepsimpel én overheerlijk!
Dit heb je nodig
- alle ingrediënten om pannenkoeken te maken. Het recept van Jeroen Meus is de perfecte basis. Hoe meer pannenkoeken je maakt, hoe hoger je taart wordt!
- cacaopoeder
- slagroom
- poedersuiker
Aan de slag
Meng het beslag voor de pannenkoeken

Zorg ervoor dat je beslag mooi glad is en er geen klontertjes meer in zitten.
Verdeel het beslag in 2 gelijke delen

Je kan het beslag eventueel door een fijne zeef gieten om de laatste klontertjes eruit te halen.
Voeg aan één deel cacaopoeder toe

Hoeveel cacao je toevoegt, kan je zelf kiezen. Hoe meer je toevoegt, hoe intenser de chocoladesmaak wordt. Doe dat dus met mate. Meng tot je terug een glad beslag hebt.
Bak de pannenkoeken

Probeer de pannenkoeken niet te dik te maken. Laat ze even rusten op een rooster terwijl je verder bakt.
Stapelen maar!

Stapel afwisselend een lichte en een donkere pannenkoek met telkens een laagje slagroom ertussen.
Werk af met wat poedersuiker

Gebruik hier een fijn zeefje voor.
Smullen maar!

Je kan deze pannenkoekentaart meteen serveren, of 'm eventjes laten afkoelen in de frigo. Smakelijk!