Dana Winner viert 30 jaar carrière in Antwerpen

vrijdag 9 november 2018 - 14:53
Natalie Sterckx
dana winner
Precies over een jaar geeft Dana Winner een concert in de Lotto Arena. Ze staat dan 30 jaar op de planken en hoopt dat samen met 5.000 fans te vieren.

Bijna 30 jaar geleden bracht Dana Winner haar eerste single uit. "Op het dak van de wereld", een cover van de Carpenters, werd meteen een hit. Maar haar echte succes kwam drie jaar later met "Woordenloos" en later volgde haar grootste hit "Westenwind". Nu drie decennia en 2,5 miljoen verkochte CD's later hoopt Dana Winner binnen exact een jaar op 9 november 2019 de Lotto Arena te vullen met 5.000 fans om haar jubileum te vieren. 

Antwerpen

Dana kiest heel bewust voor Antwerpen om haar 30-jarige carrière te vieren: "Antwerpen is heel centraal voor iedereen, en de mensen vinden hun weg heel makkelijk naar de Lotto Arena. Hier is alles aanwezig."

30 liedjes

Het concert zal helemaal in het teken staan van het cijfer 30. "Ik breng dan 30 liedjes voor 30 jaar carrière. Maar ik beloof dat de grootste hits er zeker bij zullen zijn",  zegt Dana. Ze zal voor het concert trouwens ook haar outfit zelf ontwerpen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!