André Hazes Jr.: "Peter Vanlaet doet me aan mijn vader denken"

maandag 27 april 2020 - 17:30
Foto: VTM
Vanavond staat André Hazes Jr. centraal in 'Liefde voor Muziek' op VTM. David Van Ooteghem polste bij André hoe hij de opnames heeft beleefd.

Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Peter Van Laet, Sean Dhondt en Tom Dice & Kato van The Starlings zetten vanavond het werk van André Hazes Jr. naar hun hand in een nieuwe aflevering van 'Liefde voor Muziek.' "Het liedje van Regi sprong er voor mij echt uit. Hij heeft een hardcore versie van een van mijn liedjes gemaakt. Het contrast was zo groot! Maar ook de cover van Peter Vanlaet ging door merg en been", vertelt André aan David Van Ooteghem in 'Spits.'

"Hij heeft bepaalde trekjes en lachjes, die mij aan mijn vader deden denken"

André kon het tijdens de opnames heel goed vinden met Peter Vanlaet van Mama's Jasje. "Hij heeft bepaalde trekjes en lachjes, die mij aan mijn vader deden denken. Terwijl een groter contrast niet kan eigenlijk, hij is een Belg, mijn vader een Amsterdammer. Hij voelde gewoon meteen heel goed. Misschien omdat hij de leeftijd heeft die mijn vader had toen hij overleed. En ik kon met hem dingen doen, die ik graag met mijn vader had willen doen. Een biertje drinken in de zon of andere van zulke kleine dingetjes."

Intussen zijn de banden zeker niet verwaterd. "We hebben nu nog altijd contact via een groepchat die we hebben met de deelnemers van 'Liefde voor Muziek', dus het contact gaat gewoon voort."

"Ik kan niemand meer aanraken, dus mijn vrouw krijgt nu alle aandacht!"

Ook voor André gelden de coronamaatregelen en dat valt hem niet altijd gemakkelijk. "Ik moet mezelf opsluiten of ik heb een probleem! Ik ben altijd heel amicaal wanneer ik met iemand praat, dus die anderhalve meter moet voor mij 3 meter zijn! Ik kan niemand meer aanraken, dus mijn vrouw krijgt nu alle aandacht!", besluit André al lachend.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!