Arno herstelt goed van operatie voor pancreaskanker

maandag 23 maart 2020 - 09:15
Arno Hintjens
Frans Schellekens
Arno Hintjens heeft goed nieuws gekregen van zijn dokter. Het herstel van zijn operatie voor pancreaskanker gaat in de goede richting.

Het ziet er goed uit

In november 2019 kreeg Arno Hintjens van zijn dokter de mededeling dat hij leed aan pancreaskanker. Eerst volgden enkele chemobehandelingen en op dinsdag 11 februari ging Arno onder het mes voor een
operatie. Volgens zijn manager Filip De Groote is de ingreep bijzonder goed verlopen. Eind maart wordt Arno terug bij de arts verwacht voor een controle en voorlopig ziet alles er goed uit.
Ondertussen besteedt Arno al zijn tijd aan de revalidatie.
Omwille van zijn gezondheidstoestand stelde hij een deel van zijn ‘Santeboutique’-tournee uit. Wanneer we Arno terug op het podium zullen zien, hangt af van het advies van de behandelende geneesheer.

MIA's

Meteen na de diagnose van pancreaskanker liet Arno de schouders niet hangen. Positief zoals hij is, bleef hij verder optreden. Zo gaf hij in januari 3 uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique in Brussel. Op donderdag 6 februari ontving hij tijdens de MIA's uit de handen van zijn broer een Lifetime Achievement Award.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!