Balthazar, Brihang, Zwangere Guy en Angèle zijn de grootste kanshebbers voor de MIA's 2020

vrijdag 29 november 2019 - 06:00
genomineerden MIA's
De genomineerden voor de MIA's zijn gekend. Nu mag jij stemmen.

Niels Destadsbader

Begin 2019 was Niels Destadsbader de grote winnaar van de Music Industry Awards. Hij mocht toen met 5 awards richting zijn schouw in Deerlijk. Het liedje 'Zoutelande' van Bløf en Geike Arnaert was terecht de 'Hit van het jaar'.

Zwangere Guy is topfavoriet

Op donderdag 6 februari 2020 dingen er terug heel wat Belgische artiesten naar deze felbegeerde prijzen. Meer dan 40 artiesten, muzikanten en producers komen in aanmerking voor 20 MIA's.
Zwangere Guy wordt genomineerd voor 7 awards. Brihang en Balthazar kunnen met wat geluk met 6 trofeeën naar huis gaan en Angèle met 5 prijzen. Niels Destadsbader en Clouseau zijn goed voor 3 nominaties.

Jouw stem is hierbij heel belangrijk. Klik hier om jouw voorkeur te geven.

Arno

Er zijn 2 MIA's waarvoor jij niet kan stemmen. Arno krijgt een 'Lifetime Achievement Award' voor zijn fenomenale muzikale carrière. Het was al een rijk gevuld jaar voor Arno: zijn zeventigste verjaardag, de verjaardagsconcerten, een nieuw album en de MIA als kers op de taart.
De laureaat voor de MIA 'Sector Lifetime Achievement' wordt later bekend gemaakt.

Paleis 12

De feestelijke uitreiking van de dertiende editie van de MIA's wordt plaats op donderdag 6 februari in Paleis 12 in Brussel tijdens een rechtstreekse televisie-uitzending op Eén.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!