De 5 leukste momenten uit 'De Vijver van Siska' met Dana Winner en Maarten Vangramberen

zaterdag 11 juli 2020 - 10:46
Siska Schoeters maakte weer plaats voor koffie en muziek aan de oever van haar vijver. Deze week kwamen Dana Winner en Maarten Vangramberen langs. Dit waren de 5 leukste momenten!

Jo van The Great Belgian Songbook bracht Willy Sommers op het podium van Pukkelpop in 2018

Siska belde Willy Sommers op om te polsen of hij klaar was voor zijn Bene Bene-sessie in de Radio 2-app. Maar Willy had nog een ander leuk weetje te vertellen. "Na een concert op het Schlagerfestival in Hasselt, stelde Jo Hermans mij voor om op Puppelpop op te treden. Ik dacht toen, is dit in een grap of realiteit? En buiten al mijn verwachtingen was het een groot succes. Chokri omarmde mij na optreden naast het podium en zei me dat hij voor het eerst een polonaise heeft gedanst", vertelde Willy trots. En zo kwam alles eventjes samen aan de vijver van Siska.

Maarten Vangramberen plant een notelaar

"Ik denk eigenlijk niet dat het nu het moment is om deze boom te planten, maar over een aantal jaren ga je hier zoveel plezier van hebben, Siska!", vertelde Maarten. Benieuwd hoe het de boom de komende weken dus zal vergaan, dat wordt een uitdaging voor de groene vingers van Siska!

Dana Winner doet aan badminton

Sport kon niet ontbreken met een sportjournalist aan de vijver, maar Dana moet zeker niet onderdoen qua sportprestaties. "In een vorig leven heb ik gevolleybald. Omdat ik kleiner ben, ging echt met zandzakjes aan mijn benen omhoog springen om voorbereid te zijn voor het nieuwe seizoen. Nu ga ik twee keer per week badmintonnen, en je staat echt in het zweet na potje badmintonnen, het is echt een sport hoor!"

Dana Winner zong de pannen van het dak 

Dat Dana Winner kan zingen, daar twijfelt niemand meer aan. Ze stak haar eigen hit 'Op het dak van de wereld' in een nieuw jasje én bracht een verrassende cover van Arno.

Dana en Maarten nemen de leiding in De Vijverrace

Dana en Maarten gingen er als een speer vandoor en haalden met de vingers in de neus de eerste plaats. Ze vaarden op 2 min 5 sec en 46 honderdsten de vijver over! Ze waren meer dan een halve minuut sneller dan Belle Perez en Pedro Elias. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!