De 5 leukste momenten uit 'De Vijver van Siska' met Ingeborg en Clouseau

zaterdag 18 juli 2020 - 10:38
Siska Schoeters maakte weer plaats voor koffie en muziek aan de oever van haar vijver. Deze week kwamen Ingeborg en de broers Wauters langs. Dit waren de 5 leukste momenten!

Ingeborg bracht een 'Pinky Winky' mee

Siska vraagt elke week aan een gast om een plant voor aan haar vijver mee te brengen. Ingeborg koos deze week voor de 'Pinky Winky'. Een fleurige en opvallende plant die volgens haar helemaal bij Siska past!

Siska belt met luisteraar Mathieu die Freddie Mercury ontmoette

Op zaterdag 18 juli is het 50 jaar geleden dat Freddie Mercury voor het eerst een optreden gaf met de groep Queen. Siska belde met Mathieu Vansweevelt uit Beerse. Hij kon Freddie een aantal keren ontmoeten.

Clouseau gaf het beste van zichzelf

De broers Wauters brachten hun klassieker 'Brandweer' én een leuke cover van 'Seven horses in the sky' samen met The Great Belgian Songbook.

Michael Pas vertelde over de koekoek

Michael Pas kwam iets vertellen over de lokale fauna en flora. Deze week ging het over de koekoek. Niet het meest, euh, propere verhaal. Dus best niet doen tijdens het eten van een heerlijk verse pistolet dit weekend! Je kan de uitzending herbeluisteren via de app van Radio 2 of via Radioplus.

Ingeborg en Koen wagen zich aan de vijverrace

Ze verschilden onderling nogal van tactiek, maar toch was er een verrassende ontknoping!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!