De Moonwalk-sokken van Michael Jackson worden verkocht

donderdag 7 november 2019 - 11:17
Michael Jackson
NBC
Het is de tijd van het jaar om de kleerkasten uit te kuisen. De kousen van Michael Jackson moeten de deur uit.

In 1983 zong Michael Jackson tijdens de 25ste verjaardag van het platenlabel Motown het liedje 'Billie Jean'. Voor een uitgelaten publiek deed hij voor het eerst ook de Moonwalk. De kousen die hij toen droeg, schonk hij daarna aan zijn toenmalige manager Frank DiLeo.
Het gaat om een paar witte sokken die met kristallen versierd zijn. Frank DiLeo wil ze nu verkopen. Hij verwacht dat de kousen minstens 1 miljoen dollar opbrengen. De nieuwe eigenaar krijgt er een certificaat bij.
Daarnaast worden er ook een aantal gouden en platina platen van Wacko Jacko te koop aangeboden. Als je nog een klein beetje geld hebt, hangen de schijven van ‘Thriller', ‘Dangerous', ‘Bad', ‘This is It' en ‘Off the wall' binnenkort bij jou aan de muur.

Olivia Newton-John

Recent werd er ook iemand gelukkig met een lederen jasje van Olivia Newton-John. De nieuwe onbekende eigenaar telde 362.000 euro neer voor het vestje dat Olijfje droeg in de slotscene van de film Grease.
Er werden nog meer voorwerpen uit 'Grease' te koop aangeboden, zoals het Pink Ladies-jasje van haar personage Sandy, het script van Grease en een poster met handtekening van Olivia en John Travolta. 
De verkoop bracht in totaal 2,16 miljoen euro op. De opbrengst gaat naar het Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre. De actrice vecht momenteel zelf voor de derde keer tegen kanker.

Olivia Newton-John

Piercings

Een veiling van de persoonlijke bezittingen van Keith Flint heeft onlangs bijna 400.000 euro opgebracht. Er kon geboden worden op de drie MTV Music Awards, een speciaal voor hem vervaardigde bed en verzameling een neus-, oor- en andere piercings.
Zijn bezittingen werden in het Engelse Cambridge geveild om schulden af te kunnen lossen.
De voormalige zanger van The Prodigy Keith Flint overleed op 49-jarige leeftijd in maart 2019.

Bed Keith Flint

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!