Dimitri Boudry van Battery Supplies: "Ik wou dat ik Freddy Mercury live Bicycle Race had zien zingen!"

maandag 1 oktober 2018 - 10:06
"Queen is voor mij de grootste groep die ooit heeft bestaan," vertelt Dimitri in Plaat Préféré. Hij koos daarom voor Bicylce Race van Queen in zijn top drie!

Freddy Mercury was de grootste

"Queen was de grootste groep ooit, maar Freddy Mercury de grootste entertainer," vindt Dimitri. "Het is ook de enige groep waar ik fan van ben en ik mis het écht dat ik nooit een concert gezien heb met Freddy Mercury erbij."
Ondertussen is het al wat langer geleden dat Dimitri naar een optreden ging omdat hij nog een klein kindje heeft. Hij gaat vooral naar klassieke concerten, Beethoven bijvoorbeeld, of naar een optreden van De Vooruit uit Harelbeke, waar zijn broer hoorn speelt. 

Bicycle Race

Dimitri koos Bicycle Race van Queen in Plaat Préféré.  "Het is een frivool nummer en nu de elektrische fietsen zo populair zijn, past het ook een beetje bij Battery Supplies waar ik werk als Sales Manager voor het BeLux Team." De andere nummers die hij in Plaat Préféré koos, zijn 'Once Upon A Time In The West' van Ennio Morricone en 'Boven De Wolken' van Will Tura!

Dimitri Boudry

Open Bedrijvendag

Deze week zijn vijftien bedrijven te gast bij Plaat Préféré n.a.v. Voka Open Bedrijvendag.  Vijftien medewerkers uit al die bedrijven, van de zaakvoerder, over de HR manager tot bediendes en arbeiders, kiezen hun drie favoriete platen. Elke dag kan je naar Plaat Préféré luisteren tussen 9 en 10 uur 's ochtends op Radio 2.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!