Gert Verhulst, James Cooke en Jan Smit brengen single uit: "Het was niet op voorhand afgesproken"

vrijdag 11 oktober 2019 - 09:46
Twee weken geleden was Jan Smit te gast bij ‘Gert Late Night’, en daar ontstond het idee om samen met gastheren Gert en James een nummer te maken. Ze kwamen het liedje 'Altijd' voorstellen bij 'De Madammen.'

"Ik had een gitaar meegenomen voor de verloren momenten op de boot, en na het eten zaten Gert en ik aan tafel en waren we hardop aan het dagdromen over hoe leuk het zou zijn, mochten we samen een duet maken met z'n tweetjes", legt Jan Smit uit.

Dat was buiten James Cooke gerekend. "Ik hoorde Gert en Jan tokkelen op de gitaar, en ik hoorde dat er een hit aankwam. Dus ik dacht, daar moet ik bij zijn. (lacht) De tekst en muziek is echt onder ons drieën ontstaan", vult James aan.

"Niet op voorhand afgesproken"

"Het is echt organisch gegroeid, het was niet op voorhand afgesproken. De dag nadat we het nummer hadden geschreven, waren we het refrein nog altijd aan het neuriën. We hadden echt het gevoel, dit zit goed", besluit Gert.

Of het trio ook gaat optreden laten ze nog in het midden, maar een gepaste podiumoutfit hebben ze alvast hangen. "We hebben de gouden kostuums van de Romeo's in ons kostuumfonds, dus wie weet gaat daar nog iets mee gebeuren!"

Bekijk de videoclip

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!