Gratis met z'n twee naar Helmut Lotti

dinsdag 23 november 2021 - 08:39
Onlangs kwam zijn nieuwe plaat uit 'Italian Songbook' en nu is het tijd voor een tournée: Helmut Lotti in Concert. In de loop van de volgende maanden tourt Helmut langs Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken. Maar beginnen doet hij in België!

Met meer dan 770.000 verkochte exemplaren van ‘Helmut Lotti Goes Classic’ heeft de zanger nog steeds het best verkochte album aller tijden in België op zijn naam staan. 

Italian Songbook

‘Italian Songbook’ sluit naadloos aan bij het succes van destijds, want ook toen ging Helmut regelmatig de Italiaanse toer op. “‘Italian Songbook’ heeft zijn naam te danken aan enkele van de mooiste Italiaanse melodieën. Die romantische deuntjes die iedereen kent maar in de jaren 60 en 70 van vorige eeuw internationale hits werden in de Engelse versie van bv. Tom Jones, Dusty Springfiled, Elvis Presley of Shirley Bassey.

Speel mee en ga gratis naar één van de vier Vlaamse concerten

Helmut Lotti speelt 4 concerten in Vlaanderen: in Oostende, Antwerpen, Gent en Hasselt. Wil je graag één van deze concerten bijwonen, geef dan snel antwoord op onze vraag!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!