Junior Planckaert zoekt vriendin in nieuwe tv-programma: "Wil mezelf weer openstellen voor de liefde"

dinsdag 5 oktober 2021 - 12:18
© Joel Hoylaerts/Photo News
© Joel Hoylaerts/Photo News
In de nieuwe reeks op Eén 'Junior op zoek naar de liefde' gaat Junior, de jongste telg van de familie Planckaert, op zoek naar een nieuwe partner én naar zichzelf. Hij vertelde er alles over aan Anja Daems bij 'De Madammen'.

Junior droomt ervan zijn eigen leven op te bouwen met iemand aan zijn zijde. "Ik wil mezelf eigenlijk vooral opnieuw kunnen openstellen voor de liefde", vertelt Junior aan Anja Daems bij 'De Madammen'. In zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door psychologe Sarah Van Pelt. Ook voor de vrouwen die zich inschrijven, wordt het meer dan enkel een spannend avontuur. Want niet alleen Junior, maar ook de dames zullen begeleiding krijgen van Sarah. Hun twijfels en gevoelens verdienen evengoed een professioneel luisterend oor.

Ontdekkingstocht over wat echt telt in de liefde

Juniors zoektocht wordt een verhaal over volwassen worden en over hoe je anderen pas echt graag kan zien als je ook jezelf graag ziet. Ondanks alle dating apps en (online) manieren om met elkaar in contact te komen, zijn veel jongvolwassenen in Vlaanderen single. De recente pandemie, waarbij heel wat spontane sociale contacten wegvielen, droeg hier enkel toe bij. Het lijkt vandaag de dag wel moeilijker dan ooit om iemand te leren kennen en een duurzame relatie aan te gaan. Juniors verhaal zal velen herkenbaar in de oren klinken. Hij vat, samen met Vlaanderen en gesteund door Sarah, de ontdekkingstocht aan en leert wat er echt telt in de liefde.

Net als Junior op zoek naar de liefde en denk je dat hij misschien wel bij je past? Schrijf je dan in via de website van Eén.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!