Kristel Verbeke: "Sinds ik met K3 gestopt ben, is de ratrace niet meer aan de orde"

maandag 22 juni 2020 - 14:11
Kristel vertelt over de coronacrisis, het speciale schooljaar en waar ze 't meeste naar uitkijkt!

Kristel Verbeke was onderweg naar de bakker om koffiekoeken wanneer Christel Van Dyck haar zondagochtend opbelde. "We vieren het einde van de examens", zegt Kristel opgelucht. "Het was een heel pittige periode om zo online lessen te moeten volgen. En het was niet hetzelfde voor onze twee dochters. De oudste, Nanou, had geen examens, maar Lily, de jongste, wel. En dat vond ze niet eerlijk, neen!"

Kristel zelf miste vooral de vrijheid om ergens naartoe te kunnen zonder na te denken. "Maar ook de knuffels van mijn mama. Ik kon me wel optrekken aan het werken in de tuin. Dat was een privilege om eventjes een momentje voor jezelf te hebben. Buiten relaxen is zalig en ik hou ervan om eens alleen te zijn om na te denken." Over nieuwe programma’s voor televisie misschien? "Ik ben volop bezig iets te maken en bedenken voor Eén", verklapt ze. "Het zal iets maatschappelijk worden, maar meer kan ik er nog niet over kwijt."

Sinds ik met K3 gestopt ben en ook het management uit handen heb gegeven, kan ik mijn tijd meer zelf bepalen.

Kristel Verbeke

"Ratrace niet meer aan de orde"

Ze klinkt rustig en gelukkig. Daar heeft ze een verklaring voor: "De ratrace is niet meer aan de orde. Sinds ik met K3 gestopt ben en ook het management uit handen heb gegeven, kan ik mijn tijd meer zelf bepalen. Ook voor reizen is er nu meer tijd. We hebben met de kinderen Athene en Rome bezocht met een gids. En dan leren ze daarover op school. Dat is echt wel tof omdat de meisjes daar ook voor open staan", besluit ze.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!