Luister naar de Radio 2 Prikcast na je coronavaccin

donderdag 3 juni 2021 - 09:00
Krijg jij binnenkort je coronavaccin? Neem dan zeker een hoofdtelefoon of oortjes mee naar het vaccinatiecentrum! Radio 2 maakt het kwartiertje wachten na je vaccin net iets aangenamer met een prettige podcast, de Radio 2 Prikcast!

Iedereen die het coronavaccin krijgt toegediend moet nog vijftien minuten wachten onder toezicht van een arts. Die wil zeker zijn dat je goed reageert op het vaccin.

Radio 2 Prikcast

In de podcast nemen we je mee achter de schermen van het vaccinatiecentrum. Wat is de rol van Luc Appermont, James Cooke, Gert Verhulst en Margriet Hermans bij de vaccinatie-klantendienst? En waarom controleren Erhan Demirci, Jo Van Damme, Astrid Stockman en Chris Van den Durpel alle krantenartikelen die geschreven zijn over corona en de vaccinatiecentra? Gedurende vijftien minuten lichten we een tip van de sluier van wat er écht gebeurt achter al die deuren en gordijntjes... Steek je oortjes in, luister mee en geniet!

Hoe kan je naar de podcast luisteren?

Je vindt de podcast in de Radio 2-app of in je favoriete podcast-app. In elke vaccinatiecentrum hangen ook affiches met een QR-code op. Die code kan je scannen met je gsm en zo krijg je de podcast meteen te horen!

Kan je nu al niet wachten? Luister nu naar de podcast!

Kijk mee achter de schermen van de opnames

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!