Marcel Vanthilt in de wolken met optreden van Paul McCartney op TW Classic: "Wat McCartney tegenwoordig doet, is topsport"

maandag 25 november 2019 - 12:19
Paul McCartney
Gettyimages
Onze muziekkenner Marcel Vanthilt is verheugd dat Paul McCartney naar TW Classic komt.

Topsport

"De set die Paul McCartney tegenwoordig speelt, is om vingers en duimen van af te likken. Hij speelt tijdens zijn concerten 36 liedjes aan een behoorlijk tempo. Dat ben je goed voor minstens 2 à 3 uren muziek. Dat is top voor een 77-jarige, wat McCartney tegenwoordig doet, is topsport", vertelt Marcel enthousiast. 

"Op deze leeftijd is het normaal dat zijn stem niet meer zo goed is. Hij wordt op het podium gesteund door goede stemmen in het achtergrondkoortje. De meeste liedjes van The Beatles zijn ook meerstemmig."

Voor wie van The Beatles en Paul McCartney houdt, is dit een feestje waar je zeker moet bij zijn.

Marcel Vanthilt

Apple

"Voor wie van The Beatles en Paul McCartney houdt, is dit een feestje waar je zeker moet bij zijn. Want The Fab Four heeft nooit veel opgetreden in zijn gloriejaren. Ze waren het beu dat ze zichzelf niet hoorden spelen omdat de meisjes teveel gilden. Met uitzondering van dat ene concert op het dak van de platenfirma Apple hebben The Beatles de liedjes van Abbey Road, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band en Let it be nooit live gespeeld."

Ringo Starr

"The Beatles gaan om gekende redenen niet meer samen optreden. Het zou mooi zijn, mochten de kinderen ooit eens samen op een podium staan. De andere nog levende Beatle Ringo Starr is op 79-jarige leeftijd ook nog begonnen aan een tournee."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!