Marco Borsato doorbreekt stilzwijgen: "Ik keer voorlopig nog niet terug, ik heb nog even tijd nodig"

woensdag 9 september 2020 - 15:47
Maandenlang bleef het stil rond Marco Borsato nadat hij de scheiding van zijn vrouw Leontien aankondigde in februari. In een nieuwsbrief gericht aan zijn trouwste fans doorbreekt hij die stilte nu.

In januari van dit jaar liet Marco al weten dat het niet goed met hem ging. "Wat ik doe is mijn lust en mijn leven, maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb", klonk het toen op zijn Facebook-pagina. Niet veel later kwam er de aankondiging dat zijn huwelijk na 22 jaar op de klippen was gelopen. 

"Ik heb nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn"

In een nieuwsbrief aan zijn fanclub geeft hij na lange tijd een teken van leven. “De afgelopen periode is er veel gebeurd, zo ben ik verhuisd en ben ik nog steeds herstellende van m’n burn-out”, klinkt het. “Het herstel gaat met ups en downs, wat voor een burn-out gebruikelijk is, en heeft nog de nodige tijd nodig. Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet terug zal keren en ook op sociale media nog niet actief zal zijn." De Nederlandse zanger houdt de deur wel op op een kier. "Maar dat houdt niet in dat ik nooit meer terugkom, ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn.”

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!