Natalia wordt nieuwe ambassadrice van Cunina: "Er zijn nog zoveel plekken op de wereld waar armoede heerst en daar wil ik iets aan doen"

dinsdag 1 september 2020 - 10:01
Natalia
Cunina
Natalia is zangeres, kersverse mama van Bobbi-Loua en nu ook de nieuwe ambassadrice van Cunina, de Belgische organisatie die over heel de wereld kansarme kinderen op de schoolbanken zet door middel van gepersonaliseerde peterschappen. 

15.000 kansarme kinderen toegang geven tot onderwijs

Na Nathalie Meskens, Luc Appermont, Wouter Torfs en Sabine De Vos wordt Natalia de vijfde ambassadrice van Cunina. Deze Belgische organisatie steunt kansarme kinderen uit Brazilië, de Filipijnen, Haïti, Nepal, Oeganda, Zuid-Afrika en Peru, zodat zij op dagelijkse basis naar school kunnen gaan. Dit jaar bestaat Cunina dertig jaar en heeft de organisatie al meer dan 15.000 kansarme kinderen toegang gegeven tot onderwijs. 

Binu

“Met de geboorte van Bobbi-Loua besef ik hoe goed een kind het kan hebben in ons land”, vertelt Natalia. “Er zijn nog zoveel plekken op de wereld waar armoede heerst en daar wil ik iets aan doen.” De zangeres uit de Kempen is ook meter van Binu, een meisje van 8 jaar uit Nepal. Door de financiële steun van Natalia kan zij nu dagelijks naar school gaan.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!