Nieuw op Radio 2: 'Wijs' met Karolien Debecker

maandag 2 november 2020 - 09:40
Het leven is wijs, dus we kunnen er veel van leren. Vanaf volgende week verzamelt Karolien Debecker alle levenswijsheden van Radio 2-luisteraars in een gloednieuw radioprogramma: Wijs. Maar iedereen kan vanaf vandaag al luisteren naar de podcast van het nieuwe programma.

Hoe overleef je een scheiding? Een affaire? Of een lange relatie? Karolien Debecker zocht het uit in 'Wijs, de podcast'. Een driedelige reeks vol inspiratie voor het leven, de leuke en minder leuke momenten. Joke Devynck deelt haar inzichten na haar scheiding. Saskia De Coster praat openhartig over hoe ze zichzelf beter leerde kennen na een affaire. En Luc Appermont en Bart Kaëll onthullen hun geheimen voor een lange relatie. Karolien luistert samen met seksuologe Sybille Van Weehaeghe naar alle verhalen. Samen zorgen ze voor duiding en extra ervaringen.

In 'Wijs'het radioprogramma, bespreekt Karolien binnenkort alles wat kan helpen om krachtiger in het leven te staan, aan de hand van verrijkende ervaringen van luisteraars en ervaringsdeskundigen. "Hoe vaak hoor ik mensen zeggen: hadden we dát maar geleerd op school. Van opvoeding tot relaties, tot omgaan met jezelf. In 'Wijskomt het allemaal aan bod. Ik kijk ernaar uit om 's avonds weer radio te maken met luisteraars. En om elkaar te inspireren", vertelt Karolien enthousiast.

Ik heb zélf ook veel bijgeleerd van Bart en Luc.

Karolien Debecker

Beluister de podcast

'Wijs, de podcast': vanaf nu te beluisteren via de Radio 2-app en via je favoriete podcast-app.

'Wijs', het radioprogrammabinnenkort, elke dinsdag, woensdag en donderdag op Radio 2.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!