Olivia over haar samenwerking met Regi: "We plagen elkaar heel de tijd, da's beter dan met een norse man samen te werken"

maandag 22 november 2021 - 16:05
Vroeger heette ze OT, maar nu maakt Olivia Trappeniers podia onveilig als OLIVIA. Met Regi heeft ze haar perfecte muzikale compagnon gevonden. 3 weken geleden stond ze met hem nog in de grootste concertzaal van het land, het Sportpaleis. Bij De Madammen zingt ze haar nieuwste single 'Unforgettable Nights'.

Sportpaleis

Het grootste wat een Belgische artiest in eigen land kan bereiken, is optreden in het Sportpaleis. En op haar 24 jaar kan Olivia dat al op haar conto schrijven. Op 30 oktober zong ze mee tijdens 'Regi, Kom Wat Dichterbij'. "Dat was heel speciaal om te mogen doen. Samen met Jaap (Reesema) en Regi. Na de hele coronatijd met 15.000 mensen in een zaal, daar moest ik echt een week van bekomen. Soms dacht ik: is het wel echt gebeurd?" Als je Olivia bezig ziet en hoort, dan denk je: dat moet een heel zelfzekere jonge vrouw zijn. Maar niets is minder waar. "Ik ben heel mijn leven al onzeker geweest over mezelf. Dat ben ik nog altijd. Toen ik de show achteraf op tv zag dacht ik: ja, ik kan het." (lacht)

Optreden in het Sportpaleis voor 15.000 man, dat was geweldig. Ik moest er een week van bekomen.

Olivia

Plagen

Als je de Instagram-pagina van Olivia volgt, dan kan je zien dat Regi haar heel vaak plaagt. Maar zo heeft Olivia het graag: "Wij plagen elkaar de hele tijd. Dat klopt. Liever dat dan samenwerken met een man die de hele tijd nors en streng is." Olivia wordt volgend jaar 25. Cathérine Vandoorne vroeg haar hoe haar leven er zou uitzien binnen 20 jaar: "Ik hoop dat ik dan al een wereldtournee heb kunnen doen. Dat mag ook als voorprogramma van een andere artiest. En ik hoop dat ik tegen dan ook een paar muziekawards op mijn naam zal hebben staan."

Unforgettable Nights

Door de hele coronacrisis moesten we heel vaak mensen missen. 'Unforgettable Nights' kwam dan ook tot leven door dat gemis: "Als je naar de videoclip kijkt dan zie je precies wat ik bedoel met zo'n avond: met al je vrienden samenkomen om te drinken en te dansen op een rooftop bar. Dat kon een hele tijd niet. Daarom heb ik het nummer geschreven, omdat ik het zo beu was."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!