Op algemene aanvraag wordt de 'Farewell Yellow Brick Road-tour' van Elton John verlengd tot in 2020

donderdag 3 oktober 2019 - 12:11
Elton John
Elton John stopt in 2020 nog eens met optreden. Hij komt ook dan naar het Sportpaleis.

In mei 2019 stond Elton John voor de laatste keer in Het Sportpaleis van Antwerpen. Tenminste, dat dachten we. Op 8 september 2020 zal hij waarschijnlijk voor de allerlaatste keer nog eens naar Antwerpen komen. De vraag naar tickets was te groot.

Farewell Yellow Brick Road

In 2018 begon Elton John aan zijn 3 jaar durende afscheidstournee 'Farewell Yellow Brick Road'. Daarbij zou hij definitief vaarwel zeggen tegen al zijn fans. Daarna zou Elton John kiezen voor een rustiger leven.

Tijd om het ene hoofdstuk af te sluiten en aan het volgende te beginnen.

Elton John in 2018

Las Vegas

Net vooraleer Elton John aan zijn laatste tournee begon, stond hij 7 jaar op het podium van Ceasars Palace in Las Vegas. Hij zong daar al zijn grootste hits in de show 'The million dollar piano'.
Recent kon je in de bioscoop naar 'Rocketman’, een biografische film over het leven van Elton John.

Geen adieu

Elton John is niet de eerste artiest die niet kan stoppen met optreden.
In 2002 begon Cher aan haar 'The Farewell Tour'. Na 3 jaar dacht iedereen dat ze voorgoed weg was. Niet dus. Cher kan je tot eind 2019 aan het werk zien tijdens haar 'Here we go again-tour'.
Ook de opmerkelijk geschminkte muzikanten van Kiss hebben nog niet veel zin om hun pantoffels op de salontafel te leggen. Hun eerste Farewell-tour begon in 2000. Daarna volgden de 'World Domination tour', 'Rock The Nation tour', 'Alive 35 world tour', 'Sonic Boom over Europe tour' en de 'Monster Tour'. In juni stonden ze op het podium van Graspop naar aanleiding van de 'End of the Road-tour'. Tussendoor organiseren ze ook nog hun jaarlijkse 'Kiss Kruise'. Samen met hun collega's van het betere gitaarwerk en 2500 fans varen ze van Miami naar Jamaica. Benieuwd wat ze nog uit hun mouw gaan schudden.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!