Op zoek naar het mooiste liedje

dinsdag 2 juli 2019 - 16:33
Blof & Geike Arnaert
Bij onze noorderburen zoeken ze het mooiste liedje van Nederland.

In het najaar gaan de Nederlandse omroepen SBS6 en Radio 10 een programma maken waarbij onze noorderburen mee kunnen bepalen wat ze het mooiste liedje vinden. Het gaat over nummers die iedereen kent en kan meezingen.
Hits gemaakt of gezongen door Nederlandse artiesten. Liedjes die de Nederlanders raken en vaak symbool staan voor belangrijke momenten in het leven.

Zoutelande

Via een oproep mag iedereen boven de Moerdijk zijn of haar voorkeur geven. Dit moet resulteren in een lijst met 50 liedjes met mooie, blije, grappige en emotionele verhalen. Alle genres komen in aanmerking. Van "Willempie" van André Van Duin tot "Radar love" van Golden Earring. Of "Het dorp" van Wim Sonneveld. Of "Pastorale" van Ramses Shaffy en Liesbeth List. Of "Het is een nacht" van Guus Meeuwis. Of "Venus" van Shocking Blue. Of "Zoutelande" van Blof en Geike Arnaert.

De beste artiesten

Johnny de Mol, zoon van Willeke Alberti, presenteert het nieuwe programma "Het mooiste liedje van Nederland". De beste Nederlandse artiesten zingen de keuze van de kijker en de luisteraar. Omdat het om het liedje gaat, worden er geen nieuwe versies gezongen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!