Radio 2 Mysteries: luisteraars en mysteriejagers van Radio 2 ontrafelen de hele zomer lang mysteries uit jouw buurt

maandag 26 juli 2021 - 11:40
Wie nam de telefoon écht op als je het nummer van Will Tura draaide? Wat is het bizarste dat al is aangespoeld aan onze kust? En is de marginale driehoek écht marginaal? Radio 2 zoekt het uit! Volg alles on air, via de Radio 2-app en in de Radio 2 Mysteries-podcast.

40 lokale mysteries

De zomer staat bij Radio 2 helemaal in het teken van mysteries. Elke provincie heeft geheimzinnige verhalen die vragen oproepen. Heel juli en augustus sturen wij de allerbeste mysteriejagers uit naar alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel om er onopgeloste raadsels, verhalen en vreemde gebeurtenissen van en mét de luisteraars uit te pluizen. Samen ontrafelen we deze zomer maar liefst 40 lokale mysteries. 

Speur mee!

Radio 2 gaat deze zomer resoluut voor de opheldering. Meespeuren kan elke dag in Start je dagde regionale middaguitzending en via de Radio 2-app. Aan het einde van elke week zorgt Britt Van Marsenille voor opheldering in de Radio 2 Mysteries-podcast.

Radio 2 Mysteries: vanaf maandag 5 juli elke dag van 6.00 tot 8.00 uur en 12.00 tot 13.00 uur op Radio 2, via de Radio 2-app en radio2.be.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!