Radio 2 steunt de Dag van de Zorg

maandag 15 maart 2021 - 07:00
Op zondag 21 maart 2021 is het Dag van de Zorg, een feestdag voor de mensen van de zorg. Alle professionele zorgverleners maar ook vrijwilligers en mantelzorgers worden in de kijker gezet met de campagne 'Ik hou van u'. Als apotheose wordt iedereen opgeroepen om die dag om 12 uur vanuit onze deur 'Ik hou van u' van Noordkaap te zingen.

In aanloop naar Dag van de Zorg krijgen de mensen van de zorg een week lang alle aandacht die ze verdienen. Informeren, verbinden, zingen, babbelen, kortom een écht feest. 

Alle info, een lijst met acties en nog veel meer vind je op de site van De Dag van de Zorg

Ook Radio 2 doet mee! 

Ook wij bij Radio 2 willen heel graag onze duit in de zakje doen en geven we in de week van 15 maart extra aandacht aan al wie in de zorg werkt. 

In Kick-Start tussen 8 en 9 uur kan je bij Benjamien Schollaert een plaatje aanvragen voor een zorgverlener, een mantelzorger, het personeel van een woonzorgcentrum, ... Noem maar op!

De Madammen belichten de verschillende aspecten van de zorg, zoals bijvoorbeeld de meest recente innovaties. Siska Schoeters trekt naar Aalst waar ze alles wil te weten komen over robotchirurgie én zelf aan de slag gaat.

En in Bene Bene van 18 tot 20 uur ontvangt Vanessa Vanhove artiesten met een hart voor de zorg.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!