Rod Stewart zingt voor koppel dat bijna niet getrouwd was door faillissement van Thomas Cook

vrijdag 4 oktober 2019 - 13:15
Rod Stewart
Ondanks tegenspoed kon een koppel uit Liverpool toch trouwen in Las Vegas. En ze kregen er een serenade van een wereldster bij.

Het zal je maar overkomen. Sharon Cook en Andrew Aitchison uit Liverpool zagen hun huwelijk in Las Vegas in het water vallen door het faillissement van Thomas Cook.

Caesars Palace

Samen met vrienden en familie wilden Sharon en Andrew een feestje bouwen in het luxehotel Caesars Palace in Las Vegas. Kostprijs: 9.000 pond.
En dan ging de touroperator Thomas Cook failliet. Omdat Sharon en Andrew niet nog eens dat bedrag konden ophoesten, leek het alsof ze het huwelijk moesten afblazen.
Via de nieuwszender News 3 Las Vegas kwam het voorval ter ore van de directie van Caesars Palace. Ze telefoneerde het koppel met de mededeling dat ze alle kosten voor hun droomhuwelijk zouden betalen.

Rod Stewart

Als extraatje tijdens de plechtigheid kwam 'Sir' Rod Stewart ook nog eens langs. Voor de twee tortelduifjes zong hij een eigen versie van "Have I told you lately that I love you".  Stewart had voor het pas getrouwde koppel nog een cadeautje. Sharon en Andrew werden uitgenodigd voor een optreden van de zanger met de bijnaam 'Rod the Mod'.
En ze leefden nog lang en gelukkig.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!