The Beatles zijn weg

woensdag 26 juni 2019 - 10:42
Yesterday
Na "Bohemian rhapsody" en Rocketman" komt er een nieuwe muziekfilm "Yesterday" in de bioscoop.  

Goed nieuws voor de hevige fans van The Rolling Stones. Het groepje uit Liverpool, The Beatles, is er nooit geweest. Tenminste dat laatste is het uitgangspunt van de nieuwe film "Yesterday". 

Als de wereld getroffen wordt door een immense computerpanne, blijkt niemand zich te herinneren dat The Beatles ooit hebben bestaan. Met uitzondering van één man: Jack Malick. Een weinig succesvolle singer-songwriter die in lege cafés en tenten optreedt.
Hij reconstrueert de liedjes van The Fab Four en iedereen denkt dat hij het genie is van deze nummers. Ook de echte Ed Sheeran, die Jack Malick mee neemt in het voorprogramma van zijn tournee.

In "Yesterday" kan je lekker meezingen met de grootste klassiekers van John, Paul, George en Ringo. Of was het toch Jack Malick?

Mr. Bean

De makers van "Yesterday" zijn niet de eerste de beste. Regisseur Danny Boyle won 8 Oscars voor de film "Slumdog millionaire" en Richard Curtis was de scenarist van onder meer "Four weddings and a funeral", "Blackadder" en "Mr. Bean".

Johnny Halliday

Het idee van de film "Yesterday" is niet nieuw. In 2006 kwam de Franse film "Jean-Philippe" op het witte doek. Een fan van Johnny Halliday ontwaakt uit een coma en probeert Jean-Philippe Smet te overtuigen dat hij zijn gitaar terug moet vast pakken om zijn carrière als Johnny Halliday terug te lanceren.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!