Video: Graphite Blo zingt 'Platonic' in Radio 2 Bene Bene

dinsdag 26 januari 2021 - 07:00
Gravite Blo
Radio 2
De stem en het gezicht van Graphite Blo is Roxanne Bogaert. Ze bracht haar vader Philippe mee naar 'Radio 2 Bene Bene' voor een mooie vertolking van het liedje 'Platonic', een liefdesverklaring voor een heel goede vriend.

Anagram

Zeg nu zelf: 'Graphite Blo' is geen vanzelfsprekende artiestennaam. Roxanne Bogaert: "'Graphite Blo' is een anagram van de naam van mijn vader Philippe Bogaert. Hij is altijd mijn grote steun in de muziek geweest. Hij heeft altijd het uiterste in mij weten te halen. Daar ben ik hem 200% dankbaar voor. Binnen 'Graphite Blo' zijn er 2 zangers, mijn vader en ik. De eerste 2 liedjes heeft hij voor zijn rekening genomen. Het is zijn bedoeling dat ik meer op de voorgrond kom. 'Platonic' is mijn debuut bij 'Graphite Blo'."

We staan open voor verschillende muziekstijlen

'Platonic' is geen splinternieuw liedje. Roxanne Bogaert: "Mijn vader heeft het een aantal jaren geleden geschreven en toen zong ik het al mee. Het is een jazzy nummer, dat ik heel mooi vind. Persoonlijk ben ik meer voor het genre rock-'n-roll. Bij 'Graphite Blo' staan we open voor verschillende stijlen."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!