Video: Laura Lynn zingt 'Country girl' in 'Radio 2 Bene Bene'

vrijdag 26 februari 2021 - 07:00
Laura Lynn
Radio 2
Met haar nieuwste album 'Linedance' wil Laura Lynn Vlaanderen aan het linedancen krijgen. Vandaag lukt haar dat alvast in 'Radio 2 Bene Bene' en zingt ze 'Country girl', een fris nummer waarop zelfs Vanessa Vanhove niet kan blijven stilzitten.

'Country girl'

'Country girl', de nieuwste single van Laura Lynn vraagt om een publiek en vooral om mensen die dansen. Laura Lynn: "Ik schrok hoeveel mensen kunnen linedancen. Ik heb een belofte gedaan om het zelf tegen de zomer te kunnen en mijn dochter heeft het me geleerd. Ze is acht jaar en ze kent die dans volledig vanbuiten. Dat vind ik heel straf."

Linedancen

Laura Lynn: "Ik heb al heel veel uitnodigingen gekregen van linedanceclubs, helaas kan ik ze nu niet bezoeken. Ik kijk er enorm naar uit om deze zomer een club te bezoeken en samen te dansen. Al mijn nummers over linedancen staan tegen dan samen op één album, dus ik ga een goede conditie moeten hebben om het heel de avond vol te houden."

 

Ik heb al zeker vier keer een grote schoonmaak gehouden thuis.

Laura Lynn

Een leven zonder optredens en sociale contacten

Laura Lynn: "Het moet, maar het is wel heel zwaar aan het worden. Het is moeilijk voor iedereen, niet alleen voor artiesten die niet kunnen optreden. Deze week viel het goed mee want het was mooi weer om te wandelen, maar het einde mag echt komen. Ik heb al zeker vier keer een grote schoonmaak gehouden thuis. (Lacht) Daarom ben ik ook zo blij dat ik vandaag nog eens op een podium mag staan."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!