Video: Maude zingt 'Dance you off' in 'Radio 2 Bene Bene'

woensdag 31 maart 2021 - 07:00
Maude
Radio 2
Tegenwoordig kan je de app 'TikTok' niet meer negeren. Heel wat artiesten halen er hun succes en daar is Maude één van. In 'Radio 2 Bene Bene' brengt ze haar TikTok-hit 'Dance you off' en zorgt ze er voor dat niemand nog stilzit.

'Dance you off'

Maude was al een ster op TikTok met 36 miljoen likes op haar filmpjes, maar brengt nu ook haar eerste single 'Dance you off' uit. Maude: "Ik had helemaal niet verwacht dat mijn eerste single het zo goed zou doen. Ik krijg veel toffe reacties en zelfs Regi is fan. Het is ook altijd fijn om te zien dat mensen mijn dansjes nadoen en doorsturen. Op Instagram krijg ik soms berichtjes van mensen die zeggen dat ik hun dag beter maak en daar word ik zelf ook heel blij van. Ik krijg ook zeker kritiek en in het begin deed me dat wel wat. Ondertussen ben ik het eigenlijk al een beetje gewoon en trek ik me het niet meer aan. Een songwriter ben ik nog niet want 'Dance you off' hebben ze voor mij geschreven. Het zou wel leuk zijn om in de toekomst zelf ook nummers te schrijven. In 'Radio 2 Bene Bene' breng ik het liedje helemaal akoestisch met enkel gitaar en piano en daar heb ik wel een beetje stress voor."

Het is dus mijn schuld dat hij de TikTok-microbe nu ook helemaal te pakken heeft.

Maude

Artiest of TikTok-ster?

Maude is momenteel een sensatie op TikTok, de populaire app waarop je onder andere dansjes maakt op muziek. Maude: "Een tijdje geleden was ik al eens te gast bij Radio 2 om een TikTok-filmpje op te nemen samen met Davy Gilles. Het is dus mijn schuld dat hij de TikTok-microbe nu ook helemaal te pakken heeft. (Lacht) Hij stuurde me achteraf nog een aantal berichtjes om advies te vragen. Daarnaast ben ik eigenlijk ook wel een artiest aan het worden, maar in de eerste plaats blijf ik een TikTok-er."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!