Zo leuk worden de Klassiekers van de jaren 80 op Radio 2!

zondag 11 april 2021 - 10:54
Zin in een nostalgisch feestje? Van maandag 12 april 2021 tot en met zaterdag 17 april 2021 kan je bij Radio 2 genieten van de 'Klassiekers van de jaren 80'! Daan Masset, Caren Meynen, Kim Debrie en Peter Hermans brengen je de heerlijkste hits van toen gemixt met optredens en boeiende interviews!

Klassiekers van de jaren 80 

Zin in nostalgie? Elke weekdag tussen 10 uur en 12 uur en tussen 13 uur en 16 uur duiken Caren Meynen en Daan Masset in de platenkast van de jaren 80! De beste hits van toen, gecombineerd met de leukste weetjes en verhalen uit de ‘eighties’.

Radio 2 Bene Bene 

Kim Debrie is gastvrouw van 'Radio 2 Bene Bene', elke weekdag van 18 uur tot 20 uur. Verwacht je aan artiesten uit de jaren 80 die hun songs van toen brengen én artiesten van nu die hun favoriete eighties- covers zingen. Ben je fan van Olivia, Barbara Dex, Madou, Schmutz, of Tinne Oltmans? Zet je radio dan maar op!

Extra 80's vibes in de Radio 2-app! Kim Debrie draait in de Radio 2 Bene Bene stream vanaf 14u de jaren 80-favorieten van artiesten van bij ons. Op maandag trapt Kim af met haar eigen favorieten, vanaf dinsdag ontvangt ze Olivia, Barbara Dex, Tinne Oltmans en Marc Vanhie (van The Bet). 

80's Mixtape

Zin in een coronaproof feestje? Dan kan je van maandag tot en met donderdag, telkens van 20 uur tot 23 uur meeswingen met de 80’s Mixtape. Peter Hermans mixt voor jou de tofste 80’s- danskrakers door elkaar, samen met bekende dj’s en luisteraars met dj-ambities. Dansen is zeker toegestaan!

Top 80 van de Jaren 80

Last but not least! De 'Top 80 van de Jaren 80' met Caren Meynen en Daan Masset. Stemmen daarvoor kan vanaf maandag 12 april tot en met vrijdag 16 april om 16 uur. Op zaterdag 17 april tellen Caren en Daan tussen 11 uur en 18 uur samen af naar jullie 80 favoriete nummers uit de jaren 80!

Win een draadloze hoofdtelefoon!

Luisteren naar eighties muziek is niet enkel leuk, je kan er ook een toffe prijs mee in de wacht slepen. Elke dag kan je namelijk meespelen met ons muzikaal eighties quizje en maak je kans om een draadloze hoofdtelefoon te winnen

Tip: ook hier op de site kan je een draadloze hoofdtelefoon winnen! En ben je gek van testjes en spelletjes, dan zit je op onze site helemaal goed met een reeks afwisselende eighties quizjes.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!