Wesley Sonck over 'De Container Cup': "Ik ben nog dagelijks verrast over de impact van het programma"

maandag 15 juni 2020 - 13:21
Ex-voetballer en voetbalanalist Wesley Sonck was zondagochtend te gast bij Christel Van Dyck. Hij blikte terug op het succes van 'De Container Cup' op VIER.

Voetbal is mijn leven en dus heb ik dat ontzettend hard gemist de laatste maanden”, geeft hij toe. “De  vraag blijft wanneer het opnieuw zal beginnen, want in Duitsland en Engeland is het voetbal wel al weer gestart."

"Ik ben nog dagelijks verrast welke impact het programma heeft"

Wesley heeft niet met zijn vingers zitten draaien, want plots werd hij één van de gezichten van het programma 'De Container Cup' op VIER, waarin profatleten en een aantal BV’s het tegen elkaar opnamen in een soort van zevenkamp. “Woestijnvis had dat bedacht en ze wilden dat ik een test deed met Pedro Elias”, legt Wesley uit. “Het was niet super maar er was blijkbaar toch een klik tussen Pedro en mij. Onze humor is wel aangeslagen. Ik ben nog dagelijks verrast welke impact het programma heeft. Ik besef zelf nog niet goed hoe populair dit mij heeft gemaakt. Mijn job is nog altijd het voetbal, maar wie weet komt er in de toekomst nog wel een kans.  Ik ben helemaal niet de persoon om wilde plannen te maken”, zegt hij nuchter.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!