Deze sterrenbeelden zijn de beste én slechtste schoonmakers

woensdag 10 maart 2021 - 08:03
Stel jij kuisen ook altijd uit? Of poets je iedere dag je woon-, slaap- en badkamer? Krijg jij maar geen genoeg van ronddansen met de stofzuiger of heb je liever dat iemand anders het voor je doet? Ontdek wat jouw sterrenbeeld te vertellen heeft over je schoonmaakkwaliteiten!

Schorpioen

(23 oktober tot 21 november)
Schorpioenen zijn vastberaden en geven niet snel op. Jouw karakter zal er voor zorgen dat er nooit een stofje in huis rondvliegt. Als jij iets wilt, zal het gebeuren en dat maakt van jou de poetskoning(in)! Veel werk is er wel niet, want jouw huis heeft de tijd niet om vuil te worden. Vliegt er toch een stofwolkje in de lucht? Zonder na te denken, sta jij al met de stofzuiger paraat. 

Stier

(20 april tot 20 mei)
Jij houdt van lijstjes. Iedere week heb jij vaste momenten om je taken te vervullen. En dat zorgt ervoor dat je huis niet snel vuil zal zijn, dankzij je schoonmaakroutine. Iedere dag heb jij de stofzuiger vast, ook dweil je één of twee keer per week en de wc krijgt zonder uitzondering om de drie dagen ook een beurt. Sommigen zullen misschien raar opkijken, maar jij leeft graag met dit vaste ritme.

Steenbok

(22 december tot 19 januari)
Voor jou is schoonmaken een vermaak. Jij fladdert als een vlinder door het huis met je plumeau in de hand. Ook ben jij de geknipte gast voor feestjes, want bij jou begint 'the party' pas erna: dan kan jij schoonmaken! Vrienden moeten blij zijn met iemand zoals jij, want je helpt graag hier en daar met opruimen of kuisen, voor jou voelt het niet als een verplichting om even met de swiffer over de vloer te gaan.

 

Naast sterrenbeelden die uitblinken in schoonmaken, heb je ook sterrenbeelden die minder graag het huis poetsen. Zij worden net iets gelukkiger van andere activiteiten. 

Vissen

(19 februari tot 20 maart)
Jij ziet de mooie dingen van het leven graag en daarom ontbreekt er bij jou discipline om de dingen te doen die noodzakelijk zijn of minder 'fun' zijn. Schoonmaken is daar voor jou één van. Die stoffige vloer kan volgende week ook nog wel gekuist worden. Helaas zeg je dit soms weken aan een stuk. Schoonmaken is geen prioriteit en daarom zal je er andere, leukere dingen ook niet voor laten.  

Boogschutter

(22 november tot 21 december)
Jij hebt jouw impulsieve buien. De schoonmaakgekte kan plots bij jou tevoorschijn komen, hoe laat het ook is… het huis zal proper zijn! Maar voor de rest houd jij helemaal niet van schoonmaken. Soms duurt het weken vooraleer jij jouw poetsmateriaal weer vastneemt. 

Ram

(21 maart tot 19 april)
En dan heb je de ram… Jij begint er gewoon niet aan. Jouw ongeduldige karakter gaat niet samen met die stomme stofzuiger waarvan de kabel altijd net te kort is of een schoon huis in het algemeen. Als je iets schoon moet hebben, moet dat zo snel mogelijk gebeuren. Daarbij ben je ook nog eens onhandig, vanaf het moment dat er een spatje bleekwater op jouw nieuwe broek komt, ben jij er ook weer klaar mee. Gouden tip: huur een professional in, schoonmaken wordt nooit jouw hobby.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!