Cool: maak je voordeur slim!

dinsdag 9 mei 2017 - 09:00
Inspecteur Sven presenteert samen met Grietje Vermoortele de coolste gadgets en designs en de leukste en nieuwste apps.

Elke week presenteert inspecteur Sven samen met Grietje Vermoortele de laatste nieuwe snufjes die ons het leven aangenamer moeten maken.

Klik hier om naar haar site 'Spotting the Cool' te surfen!

Het aanbod!

Sesam open u! 

Dit slot monteer je in een paar seconden op je huidige model, waarna de deur voortaan automatisch open gaat als je in de buurt bent. Maar net als bij andere slimme sloten, zit de meerwaarde erin dat je anderen ook op specifieke momenten toegang kan geven tot je huis. Denk aan je kinderen die elke dag na school thuis komen, de poetsvrouw die wekelijks komt, of je AirBnB gasten die een weekend in je woning logeren. 

De ultieme luchbox

Het New Yorkse Fittbo ontwikkelde de ultieme lunchbox, een fancy brooddoos die het mogelijk maakt om alles bij de hand te hebben voor een gezonde lunch en enkele tussendoortjes. Het eerste grote voordeel aan deze box is het design. Hij is ook erg dun, waardoor hij makkelijk in je tas past en je hem zo overal kan meenemen. Ook wat de praktische kant betreft, scoort hij op een aantal punten. Zo is hij lekvrij, houdt de thermo-geïsoleerde schaal alles mooi fris en kan je de schaal ook makkelijk in de microgolf oven en vaatwas steken.

Anti-stress deken

Door het gewicht van dit deken krijg je het gevoel dat je geknuffeld of simpelweg vastgehouden wordt tijdens het slapen. Het is een techniek die al lang in de zorgsector wordt gebruikt, maar die nu ook voor iedereen beschikbaar wordt met de Gravity. Gravity is zo ontworpen dat het gewicht van het deken, ongeveer 10% van je lichaamsgewicht, evenredig verdeeld wordt. Hierdoor daalt het stresshormoon cortisol en maakt het plaats voor serotonine en melatonine waardoor je eindelijk kunt relaxen. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!