De Radiorechter: een zaak van vele ramen en een garagepoort

maandag 23 september 2019 - 09:08
Een jaar geleden beslist Petra om alle ramen en de garagepoort van haar huis te vernieuwen. Een jaar later zijn de werken nog altijd niet voltooid en zijn er nog tal van problemen. Het vertrouwen tussen haar en plaatser Dirk is volledig zoek. Daarom roept Petra nu de hulp in van De Radiorechter.

De waslijst die Petra opsomt is enorm. Maar liefst 23 mankementen en problemen telt ze. Van een raam dat niet open kan, over een raam waar het verkeerde glas in zit, tot de garagepoort die onderaan niet afsluit. Na een jaar is de moed haar in de schoenen gezonken en vreest ze dat samen met plaatser Dirk tot een oplossing komen niet meer gaat lukken.

Dirk beseft dat er nog heel wat zaken moeten opgelost worden maar volgt zeker niet alle kritieken van Petra. Hij benadrukt ook dat een laatste afspraak niet nagekomen werd door Petra en voelt veel wantrouwen van haar kant.

Radiorechter Jan Nolf brengt deze week zowel Petra, plaatser Dirk als producent Sofie samen om tot een oplossing te komen. Met alle partijen gaat hij ter plaatse de situatie bekijken en donderdag doet hij een uitspraak in deze zaak.

Hier zie je alvast enkele problemen bij Petra:

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!