Een eenvoudiger leven dankzij Samir

dinsdag 27 november 2018 - 12:22
Gelukkig opstaan zonder je partner te wekken, je gsm opladen met je handschoen of in één klap de bh van je geliefde open krijgen? Samir heeft voor alles een oplossing!

Wake: een droomwekker

Heb jij ook rampzalige problemen met opstaan? Dan is de Wake misschien wel iets voor jou. Het is een klein lampje dat je boven jouw kant van het bed moet hangen. De Wake maakt je wakker met kunstmatig zonlicht. Via een speciale lasertechnologie kan je ook een muziekje afspelen dat alleen jij kan horen. Zo vermijd je ruzie met je partner!

De manier waarop de Wake je wakker maakt zou zorgen voor een betere en langere slaap.

Een oplaad-handschoen

De E-glove is simpel gezegd een handschoen met een extraatje. Ze houden je handen warm maar als je een smartphone of tablet in je handen hebt, begint die automatisch op te laden. Het nadeel is natuurlijk dat je de hele tijd je gsm of tablet moest vasthouden...

 

BH los in 1-2-3

Niets zo klungelig als de BH van je geliefde maar niet open krijgen. Dat was ook het gedacht van een Amerikaan. Daarom vroeg hij een patent aan op een bh die je kan openmaken door gewoon even in je handen te klappen. De technologie staat wel nog in zijn kinderschoenen, dus voorlopig is het nog even prutsen. Of het model dan mooi zal zijn, dat is nog een andere vraag! 

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!