Een muts die zelf opwarmt en een handsfree paraplu: Samirs tips passen bij het herfstweer

dinsdag 1 oktober 2019 - 09:35
Ook deze week vindt Samir Korbi weer 3 veelbelovende hebbedingen op het wereldwijde web. Op ééntje na bieden ze een troost bij dit gure herfstweer!

Aifusi Umbrella voor regen en zon

We kennen allemaal de regenboogparaplu zonder handvat die je op je hoofd kan zetten met een rekker. De Aifusi lijkt er een beetje op, alleen is hij grijs en heeft hij meer mogelijkheden. Hij zorgt er niet alleen voor dat je handsfree de regen kan trotseren op een druilerige dag. Ook op zonnige dagen is de Aifusi inzetbaar want hij beschermt tegen UV-straling.

Het zou goed van pas komen op een dag als vandaag, maar helaas is het product (nog) niet in ons land verkrijgbaar ..

Chopbox: 'A new way to cook'

De website Kickstarter organiseert crowdfunding voor nieuwe uitvindingen. Eentje daarvan is de Chopbox, een slimme snijplank met alles erop en eraan. In de snijplank zit nog een andere snijplank, voor als je vis en vlees apart wil snijden bijvoorbeeld. De plank bevat ook een ingebouwde messenslijper, weegschaal en timer.

Het klinkt inderdaad als een nieuwe manier van koken. Alleen is het nog even wachten vooraleer het product ook effectief op de markt komt. 

 

Nooit meer koud met de Heatbeanie

Op het eerste gezicht lijkt de Heatbeanie een gewone muts. Maar als je op het ingebouwde knopje duwt, begint de muts op te warmen dankzij oplaadbare sensoren. Ideaal voor op koude dagen of wanneer je op skivakantie gaat. De Heatbeanie kost zo'n €60. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!