Samir spot dé nieuwste paraplutrends voor het natte herfstweer

dinsdag 8 oktober 2019 - 08:50
Samir, de gadget-man van De Inspecteur, gaat elke week op zoek naar verrassende gadgets op het wereldwijde web. Deze week: 3 verrassende paraplu's die ons droog houden bij het natte herfstweer!

Lesypet Dog Umbrella

Niet enkel mensen schuilen graag voor de regen. Ook onze viervoeters houden het graag droog. In dat geval kan de Lesypet Dog Umbrella soelaas bieden, een paraplu met ingebouwde leiband

De paraplu heeft een reikwijdte van ongeveer 48 cm en is dus alleen geschikt voor kleine honden. Het product kost een kleine €15. 

Cloud Umbrella

De hippere consument die eens wat anders wil dan de standaardparaplu, kan gaan voor de Cloud Umbrella. In het handvat van de paraplu zit een pomp verwerkt waarmee je witte bollen kan opblazen. Zo lijkt het alsof je onder een wolk stapt.

Het lijkt niet erg doeltreffend om je te beschermen tegen de regen ... Maar ach, het oog wil ook wat. Helaas is de paraplu bij ons nog niet verkrijgbaar. 

Paraplu-rugzak

De paraplu-rugzak is een uitvinding van een Nederlander. Het is een gewone rugzak waar je boeken en dergelijke kan insteken, alleen is er een klein extraatje.

Aan de ene schouder hangt een koordje. Eens je daaraan trekt, klapt de paraplu open. Je moet de paraplu nadien wel manueel terug opvouwen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!