Wil je graag een poes in huis maar ben je allergisch? Deze robotkat is de oplossing!

dinsdag 7 januari 2020 - 14:38
Samir speurt elke week het internet af naar interessante gadgets. Deze week is dat onder andere een warme slaapzak, een vliegende stofzuiger én een robotkat.

MarsCat: een bionische poes

Vandaag kan bijna alles. Want stel dat je héél graag een kat wil maar je bent allergisch voor deze snoezige haarballen? Dan kan je kiezen voor een robotversie. Zoals de MarsCat. De robot voelt aanrakingen, herkent stemmen en gezichten én kan spelen. Net zoals een echte kat is de robot heel zelfstandig én past hij zijn/haar gedrag aan aan jouw opvoeding. 

De robotpoes is momenteel nog niet te koop. Meer info over het Kickstart-project vind je hier. 

Bundl: een elektrische slaapzak

Wie af en toe gaat kamperen met de tent weet het maar al te goed: 's nachts kan het heel koud worden. En dan is een warme slaapzak meer dan welkom. Net zoals er nu elektrische dekens zijn, bestaat er ook een elektrische slaapzak. 

In de Bundl zitten drie verschillende hitte-compartimenten: aan de borst, de benen en de voeten. Voor elk van dit deel kan je een andere temperatuur instellen. Dus heb je alleen koude voeten? Dan zet je alleen die verwarming aan. De Bundl slaapzak kan je besturen met een app op je smartphone. 

Voor een Bundl slaapzak betaal je zo'n €267. Alle informatie over het product vind je hier

Een vliegende stofzuiger

Een stofzuiger kennen we allemaal. En stilaan begint ook de robotstofzuiger zijn weg te vinden in onze huiskamers. Het nadeel aan die zelf rijdende stofzuigers is dat ze geen trappen op en af kunnen zonder kapot te vallen. Een groep vrienden bedacht een geniale oplossing. Ze bevestigen een drone aan de stofzuiger, zodat die zelf naar boven kan vliegen. Gek of geniaal? Dat bepaal je vooral zelf. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!