24 december: 4 radionetten maken samen De Warmste Radio

dinsdag 4 december 2018 - 08:44
Op maandag 24 december bundelen vier VRT-radionetten een dag lang samen hun krachten voor De Warmste Radio: een uniek verzoekprogramma via het sms-nummer van De Warmste Week.

Op die manier geeft het verzamelde miljoenenpubliek van Radio 1-, Radio 2-, MNM- en Studio Brussel-luisteraars àlle goede doelen van De Warmste Week een laatste, geweldige duw in de rug.

De Warmste Radio wordt gepresenteerd door zes radiostemmen van vier VRT-radiozenders. Voor Radio 2 is dat Anja Daems. Ze krijgt het gezelschap van Sofie Lemaire (Radio 1) en Dorianne Aussems (MNM). 

Van 9 tot 18 uur presenteren ze samen met de drie presentatoren van Music For Life, Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham het gezamenlijk radioprogramma vanuit Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Eindspurt 

De Warmste Radio wordt de eindspurt van De Warmste Week: negen uur lang kiezen de luisteraars de muziek van De Warmste Radio door hun verzoekplaatje door te sturen via sms. 

1 sms = 1euro

Zo’n sms’je naar 4342 kost 1 euro en gaat integraal naar alle goede doelen van De Warmste Week. 

Dus hoe meer luisteraars, hoe meer verzoekjes, hoe meer alle vzw’s van De Warmste Week kunnen geholpen worden, vlak voor het einde van De Warmste Week. Zo wordt - met de hulp van luisterend Vlaanderen onder het motto "iedereen zorgt voor iedereen" - de laatste dag van De Warmste Week de warmste.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!