Dag van de Landbouw: plukt Bart Kaëll meer appels dan Luc Appermont in twee minuten?

woensdag 16 september 2020 - 14:27
An Houben krijgt dit weekend leuk bezoek op haar fruithoeve in Schalkhoven-Hoeselt! Speciaal voor de Dag van de Landbouw opent ze haar deuren voor Bart Kaëll en Luc Appermont.

"Ik ben eerlijk gezegd toch een beetje nerveus om hen te ontvangen", geeft An toe.  Maar Bart Kaëll stelt haar gerust: "Wij hebben thuis een tuin met veel fruitbomen, dus we hebben er een beetje ervaring mee. We hebben ook een serre met tomaten, en de moestuin is zowat mijn terrein. Dat heeft te maken met dat ik een hobbykok ben."

Wie plukt de meeste appels?

Ook Bart en Luc krijgen een uitdaging voorgeschoteld, waarin ze het tegen elkaar moeten opnemen. "Ze gaan appels moeten plukken", vertelt An. "Ze moeten om het meest appels plukken in twee minuten." Maar dat schrikt Bart niet af! "Ik heb al foto's gezien van de fruithoeve, het ziet er daar heerlijk uit. We kijken er echt naar uit."

Benieuwd wie als winnaar uit de bus komt? Volg het op zaterdag 19 en zondag 20 september allemaal live in de app van Radio 2 en op de site van de Dag van de Landbouw

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!