De 14- jarige Savannah Vandendriessche speelt de hoofdrol in de Vlaamse film 'Mijn Vader Is Een Saucisse': "Het was vreemd om mijn gezicht op het grote scherm te zien"

dinsdag 22 juni 2021 - 12:02
Dit weekend ging de gloednieuwe Vlaamse film "Mijn Vader Is Een Saucisse' in première. De hoofdrollen worden vertolkt door Johan Heldenbergh (papa) en de 14-jarige Savannah Vandendriessche (Zoë). Het was voor Savannah een droom die uitkwam om op jonge leeftijd reeds zo een grote rol te kunnen spelen. Ze vertelde er alles over bij 'De Madammen'.

De film gaat over een vader met een nog onvolmaakte droom. Van de ene dag op de andere beslist hij dan ook om zijn huidige job als bankier op te geven en volop voor zijn passie te gaan. Zo gaat hij acteren! Zijn eerste rol is het spelen van een vegetarische worst. Tot zijn grote spijt is zijn familie geen voorstander van deze beslissing. Enkel zijn dochter Zoë steunt hem in het najagen van zijn ultieme droom. 

 

Ik hoop om later zelf een film te kunnen maken én regisseren.

Savannah Vandendriessche

Het grote scherm

"Ik had de film thuis al eens volledig bekeken op mijn computer. Toch was het afgelopen weekend heel spannend om de film te zien in het bijzijn van zoveel mensen. Ik vond het wel heel vreemd om mijn gezicht op zo een groot scherm te zien. Ik hoop althans dat het niet de laatste film is waarin ik kan meespelen. Later zou ik graag zelf eens een film willen maken én regisseren."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!