Dieter en Kevin gaan 'Down The Snow' voor De Warmste Week

donderdag 6 december 2018 - 10:56
Dieter Coppens en Kevin van het Eén-programma 'Down the road' gaan samen van Finland naar België liften. Daarmee willen ze zoveel mogelijk geld inzamelen voor Kom Op Tegen Kanker en vzw Downsyndroom Vlaanderen.

Van de koudste plek naar de warmste, dat is wat Dieter en Kevin voor ogen hebben. Op zeven dagen tijd willen ze al liftend 2700 kilometer afleggenvertellen ze bij De Madammen. De tocht start in het Finse Rovaniemi en eindigt in Puyenbroeck, waar De Warmste Week zal doorgaan. Het avontuur moet geld opbrengen voor twee goede doelen: Kom Op Tegen Kanker en vzw Downsyndroom. Je kan hen aanmoedigen door 'down the snow' te sms'en naar 4342 (€1 per sms) of een steunkaart te kopen via de website van Eén.

Dieter en Kevin kozen hun goede doelen natuurlijk niet zomaar. De mama van Kevin vecht op dit moment tegen kanker, daarom wil hij heel graag Kom Op Tegen Kanker steunen. Dieter wil op zijn beurt iets terug doen voor zijn helden uit Down The Road, door geld in te zamelen voor vzw Downsyndroom. "Die mannen hebben mijn leven veranderd, ik hoop dat nu ook voor hen te kunnen doen." Je kan het avontuur van Dieter en Kevin volgen vanaf dinsdag 18 december op een.be.

Loading video...

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!