Dit draagt Siska Schoeters op de rode loper van de MIA's

donderdag 6 februari 2020 - 13:11
Vanavond presenteert Siska de rode loper-show van de MIA’s samen met Nora Gharib. Op de rode loper laat iedereen zich graag van z'n beste kant zien, en ook Siska heeft haar best gedaan om te schitteren tussen alle bekende gasten.

“Het was een heel proces”, vertelt Siska al lachend. “Eerst had ik een lang donkerblauw kleed met een open rug in gedachten, maar daarvoor moest ik zo een speciale plakbeha aantrekken, en dat durfde ik uiteindelijk toch niet. Ik heb twee kinderen gekregen hé (knipoogt).”

"Mensen gaan denken, 'wat heeft ze nu weer aan?'

“Dan viel mijn oog op een wit broekpak, maar dan zei een vriendin van mij dat alleen belachelijk slanke vrouwen van een 1m 80 daarmee wegkomen. En dan werd ik er toch wat te onzeker over, dus dat was ook geen optie meer.”

“Maar dan zag ik een prachtig zijden broekpak van Paul Smith in het kledingrek hangen, en ik was direct verkocht. Het doet wat Afrikaans aan, het clasht ook wat met elkaar. Op het broekpak staat een bloemenpatroon, terwijl de blazer geruit is. Ik denk dat veel mensen gaan denken, wat heeft ze nu weer aan?”

"Hakken tijdens de show, sneakers voor nadien"

Tot zover de outfit, maar hoe zit het met de accessoires? “Ik draag rosé gouden schoenen, met een hak van 9 cm! Alles voor de show, want voor erna heb ik gewoon een paar sneakers om mee rond te lopen. En de oorbellen die ik draag komen trouwens gewoon van het Kruidvat."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!