Een tip voor Moederdag: koppen van geluk

woensdag 5 mei 2021 - 12:44
“Moederdag komt eraan en een boek cadeau geven is altijd scoren bij mijn mama”, vertelt Anja Daems. “Maar nu liep ik in de boekenwinkel rond en zag ik iets fantastisch voor mama's die niet houden van lezen ...” Misschien is dat wel iets voor die van jou?

“Wat is het mooiste dat je je mama kan wensen?” gaat Anja verder. “Gezondheid en geluk!” Anja kocht 2 doosjes waarin ‘de koppen van geluk’ zitten. Als je het doosje opendoet, lees je 'geluk om te delen' op de mokken. En als je die kopjes uitpakt, kun je de tekst lezen: steek de koppen bij elkaar voor een goed gesprek.

Ik vind dit een heel mooi cadeau voor Moederdag!

Anja Daems

“Maar wat nog extra leuk is, is dat de twee kopjes vergezeld worden door ‘inspiratiekaarten’. Kaarten die je kan nemen om het gesprek op gang te brengen. Op elke kaart staat een startvraag. Bijvoorbeeld: noem drie belangrijke momenten uit je leven. Zo start je dan het goede gesprek.”

Geschenken voor Moederdag

Nog op zoek naar een leuk boek, een uitdagend spelletje of een mooie cd om je mama mee te verrassen op Moederdag? Geef hieronder aan waar je mama van houdt, en je krijgt meteen enkele leuke cadeautips. Elk van deze geschenktips kan je bij jou thuis laten leveren of afhalen in een Standaard Boekhandel in de buurt. Meer informatie vind je hier.

Speel mee en win voor 100 euro aan boekenbonnen

Boeken om te ontspannen, boeken om te leren, boeken om te reizen, boeken om... Noem maar op: boeken kunnen het allemaal! Boeken zijn dan ook ideale geschenken, voor alle gelegenheden. Ook voor Moederdag! De volgende dagen kan je hier elke dag meespelen met onze quiz en maak je elke dag opnieuw kans op een waardebon van 100 euro!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!