Gers Pardoel: "Na mijn relatiebreuk zou ik normaal mijn verdriet verdrinken, nu ben ik op zoek gegaan naar mijzelf"

woensdag 20 mei 2020 - 14:52
Gers Pardoel bracht niet alleen nieuwe muziek mee naar 'De Madammen', hij deelde ook een pak levenswijsheden met Cathérine Vandoorne. De corona-lockdown heeft hem zichtbaar goed gedaan: "Ik ben echt rustig geworden", vertelde hij openhartig.

"Het gaat heel goed met mij, ik voel mij echt goed", valt Gers met de deur in huis. Op zijn verjaardag postte hij laatst nog dat 2020 het mooiste jaar uit zijn leven is. "Ik denk dat dit jaar voor iedereen een echt leerjaar is. Ik ben alvast tot de conclusie gekomen dat je alles ook positief kan opvatten. Ik probeer alle negatieve ervaringen ook eens van een andere kant te bekijken, want alles heeft twee kanten."

"Mijn relatie is een drietal maanden geleden verbroken en dan kwam er de quarantaine... Ik kon dus niet doen wat ik normaal zou doen: naar de kroeg gaan, uitgaan, letterlijk mijn verdriet verdrinken. Ik ben helemaal teruggegaan naar mezelf, en ik heb heel veel boeken gelezen. Ik ben echt rustig geworden. Ik vind mezelf nu een mooi mens en hou van mezelf. Daardoor kan ik ook weer liefde aan een ander geven."

"Ik geloof dat er in iedere situatie van het leven een les zit"

"Het is een moeilijke tijd, en ik vind het vreselijk dat er mensen ziek worden en overlijden door dit vreselijke virus, maar ik probeer alles toch een beetje te relativeren. Op mijn 17de is mijn moeder gestorven en daar heb ik heel veel verdriet van gehad. Alleen, als ik terugkijk op die periode, ben ik door die tijd meer man geworden. Ik geloof dat er in iedere situatie van het leven een les zit. Ik probeer zoveel mogelijk in het moment te leven. Hoe harder je verzet tegen bepaalde situaties, hoe moeilijker je het gaat krijgen. Jezelf overgeven aan een situatie is net vaak het moeilijkste voor veel mensen."

"Ik denk dat ik ook wel een jaar rust kon gebruiken"

Normaal gezien stond Gers dit jaar in de Lotto Arena en kwam er een nieuw album uit, maar dat werd allemaal uitgesteld. "Dit jaar loop ik natuurlijk veel omzet mis, waar ik natuurlijk van baal, maar ik ga zeker niet bij de pakken blijven zitten. Ik probeer te zoeken naar creatieve oplossingen en ik probeer vooral rustig te blijven. Het is vervelend, maar het is ook een jaar waarin ik heel veel leer. Ik denk dat ik ook wel een jaar rust kon gebruiken", besluit Gers. 

Als zoethoudertje is er wel de nieuwe single 'Met mij mee', hij bracht het nummer live bij 'De Madammen.'

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!