Isabelle A heeft een nieuwe single én een nieuw lief: "In Parijs is de vonk overgeslagen"

donderdag 2 april 2020 - 11:18
Copyright Facebookpagina Isabelle A
We moeten allemaal in ons kot blijven en proberen dat zo goed mogelijk te doen. Zo ook Isabelle A. Hoe vult zij haar dagen tijdens deze coronacrisis? Siska Schoeters belde haar op in 'De Madammen'.

“Veel thee drinken, druk druk druk. (lacht) Nee, vooral veel muziek maken. Daar word ik blij van. Want als je ’t nieuws zo wat volgt, daar word je niet blij van hé. We doen ons best om positief te zijn en te denken", vertelt Isabelle aan Siska.

"In Parijs sprong de vonk over"

Isabelle heeft een nieuwe single, ‘Jij’. Daarvoor werkte ze samen met Daalman, oftewel Davy Macquoi uit Laakdal. “Hij zit hier naast mij. Het is een heel mooi nummer. En een hele mooie video erbij ook, die werd opgenomen in Parijs.”

Een romantische en passionele videoclip, vindt ook Siska. “Ah ja, als je in Parijs bent, dan hoort dat zo! Voor het duet tot stand kwam, is er heel wat aan vooraf gegaan. Davy contacteerde mij via Instagram, om te vragen of ik een nummer met hem wou opnemen. Ik vond ’t meteen een heel schoon nummer, dus ik heb daar meteen ‘ja’ op gezegd. Een paar weken later zijn we dan samen de studio in gegaan en er was meteen een hele goede klik tussen ons. Zo hebben we elkaar wat beter leren kennen en in Parijs is de vonk dan overgeslagen.” Een nieuw nummer én een nieuw lief!

Huiskamerconcerten

Zaterdag speelt Isabelle een huiskamerconcert in de Radio 2-app. “We hebben een muziekhoekje in onze living”, vertelt Davy. “Ik ga zaterdag gitaar spelen en een beetje mee jodelen met Isabelle (lacht).” “Onze nieuwe single zal er zeker ook tussen zitten”, zegt Isabelle. “En nog een paar andere, héél bekende nummers.”

Zaterdag spelen ook nog Niels Destadsbader en Buurman een huiskamerconcert. Zondag zijn er optredens van Peter Van Laet, OT en Arne Vanhaecke.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!