Will Tura geeft uniek concert in AB in Brussel

dinsdag 7 mei 2019 - 11:00
Op 11 juli, de Vlaamse feestdag, geeft Will Tura een uniek concert in de AB in Brussel. Dat vertelde de keizer van het Vlaamse lied bij De Madammen.

Will Tura slaat op de Vlaamse feestdag in Brussel de handen in elkaar met Brussels Philharmonic voor een uniek en éénmalig optreden in AB

De keizer van het Vlaamse lied zal die avond optreden in de AB. Het gaat bovendien om een extra bijzonder optreden. Tura wordt niet enkel bijgestaan door zijn eigen band; hij zal het podium delen met het befaamde Brussels Philharmonic. 

Na 60 jaar onafgebroken toeren door Vlaanderen nam Tura in 2019 eindelijk zijn eerste sabbatjaar. Maar voor ‘Vlaanderen Feest, Brussel Danst’ maakt hij een uitzondering. Het wordt het enige concert van Tura in 2019. 

Een uitzonderlijke samenwerking

“Ik sta te trappelen om eraan te beginnen. De samenwerking met mijn muzikale rechterhand Steve Willaert, mijn vaste band en 57 muzikanten van Brussels Philharmonic wordt er eentje om u tegen te zeggen. En dan ook nog eens in de AB, de rocktempel bij uitstek in Brussel.

Ik wil het publiek een fantastische avond bezorgen en stelde een setlist samen om een feestje te bouwen op deze feestdag. Een feestdag die me overigens erg nauw aan het hart ligt, omdat ik bijzonder fier ben mezelf een Vlaamse zanger pur sang te noemen,” aldus een enthousiaste Will Tura. 

Wil je het live meemaken? 

De ticketverkoop voor dit unieke project gaat nu donderdag 9 mei van start om 11 uur via www.abconcerts.be. Tickets kosten € 15. 

De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker, een goed doel dat op veel sympathie kan rekenen van Will Tura.

Opnieuw podium op Grote Markt en wandelingen op 11 juli

Net als vorige jaren zullen op 11 juli heel wat gratis activiteiten plaatsvinden in het centrum van Brussel. Zo komt er op de Grote Markt opnieuw een podium voor optredens van verschillende Vlaamse artiesten. Ook de bijzonder populaire gegidste wandelingen en De Vlaamse 100 van Radio 2 staan opnieuw op het programma. 

Alle details worden binnenkort bekend gemaakt op www.brusseldanst.be.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!