An Swartenbroekx zwaarder gewond na botsing met James Cooke in Gert Late Night dan gedacht

donderdag 8 november 2018 - 19:49
An Swartenbroekx wordt door Kim Debrie wakkergebeld om het over haar nieuwe theatershow 'Tarara' te hebben. Toen Kim haar succes wenste met 'break a leg', moest An lachen, want dat was bijna het geval!

An heeft een drukke periode. Haar eerste regie van een theaterstuk dat ze ook nog eens zelf schreef, meeschrijven aan de nieuwe afleveringen van F.C. De Kampioenen en dat gecombineerd met een moeilijke revalidatie. Acht weken geleden was ze te gast op de boot van James Cooke en Gert Verhulst en daar verrekte ze haar ligamenten bij het bungeedansen. En dat blijkt ingrijpender dan gedacht. 

Lange revalidatie

"De revalidatie loopt moeilijk. Ze hadden me hoop gegeven dat het op twee maanden wel achter de rug zou zijn, maar nu die periode achter de rug is, lijkt dat niet zo. Mijn knie geneest voorlopig niet. James is wel lief, hij stuurt af en toe berichtjes en zit er duidelijk mee in. Het is een stom ongeluk met vervelende gevolgen, maar er zijn ergere dingen in het leven. Ik ga proberen genieten van de première!" Voor An is het een kantelpunt in haar leven, die eerste regio. "Ik kreeg al tien jaar de vraag van verschillende gezelschappen om het eens te doen, maar ik voelde me er nooit klaar voor. Nu ben ik 50 geworden en ik had wel zin in een nieuwe uitdaging."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!